Cautare

583 de rezultate pentru "bcr ro" (2.93 secunde)
BCR tocmai si-a majorat dobânzile si nu cred ca vor mai creste acum. ... Avem posibilitatea sa acoperim costurile în plus catre BNR fara sa crestem dobânzile“, a precizat Teodora Mardale, directoarea BCR - Sucursala Craiova.
Austria a cumparat in Romania cea mai mare banca din aceasta parte a Europei- BCR, cea mai mare companie petroliera de stat din fostul bloc sovietic- Petrom, o alta banca de stat, Banca Agricola, a fost cumparata in 2001 tot de austrieci, iar lemnul din padurile Bucovinei este exploatat, de asemenea, de austrieci.
Criza financiara internationala va avea un impact redus si pe termen scurt pe piata interna, intrucat economia romaneasca este izolata, iar BNR a luat masurile necesare in acest context, a declarat, luni, presedintele BCR, Dominic Bruynseels.
Si BCR a crescut dobânda la creditele vechi, dar numai la cele în lei, cu 1,2%.  Bancpost a marit dobânda haotic Exista banci care au majorat foarte mult ratele clientilor cu credite vechi, invocând conditiile crizei internationale.
BCR a verificat mai degraba bonitatea firmelor la care lucram, decât conditiile generale ale clientului, iar BRD ne-a dat de înteles ca am fi depunctati daca am lucra în domenii de activitate afectate de criza.
Banca Comerciala Romana (BCR) a depus oferta pentru "Prima Casa" si estimeaza ca va acorda, in cadrul acestui program, credite in valoare de 450 milioane euro, a declarat directorul de comunicare al bancii, Corneliu Cojocaru.
BCR a acordat 7.100 de credite pe programul initial destinat achizitionarii primei locuinte, dar numai 14% dintre imprumuturi au fost acordate in zona Olteniei, a informat banca. "Pe flux mai sunt in prezent peste 900 de dosare de credit", au anuntat ieri oficialii BCR.
Vedem cum zi de zi situatia tot mai multor companii se deterioreaza si asta nu e o veste buna pentru niciun bancher", a declarat presedintele executiv al BCR, Dominic Bruynseels (foto).
Pana acum in judet au fost sanctionate doua banci, respectiv Volksbank si BCR. ... BCR a primit doua sanctiuni in cuantum de cate 50.000 de lei fiecare pentru nereguli in contracte.
Craioveanca a fost anuntata ca premiul a fost validat, acesta urmând a fi ridicat de la o sucursala BCR Craiova, din contul VHP.BCR.ORANGE-7298294951626132.
CEC si BCR se bat pentru a imprumuta Consiliul Judetean Pentru repararea drumurilor judetene, Consiliul se va imprumuta cu 10,768 milioane de euro, intr-o prima faza urmind a fi modernizate Seini- Orasu Nou, Tasnad - Marghita si Negresti Oas-Turt.
Privatizarea CEC va continua cu aplicarea unei proceduri similare celei care a fost utilizata cand a fost privatizat BCR, a anuntat miercuri Guvernul.
La data de 20 septembrie, Executivul a decis amanarea cu o luna a datei de finalizare a tranzactiei pentru privatizarea BCR de la 21 septembrie la 20 octombrie, dupa ce Curtea Constitutionala nu a reusit sa ia o decizie in privinta unei sesizari de neconstitutionalitate privind legea pentru finalizarea bancii, formulata de 39 de senatori.
Presedintele executiv al Bancii Comerciale Romane (BCR), Nicolae Danila a demisionat. Potrivit Mediafax care citeaza surse din banca, Danila va fi inlocuit de vicepresedintele executiv al bancii Manfred Wimmer.
Sindicalistii de la divizia de asigurari a BCR ar putea declansa conflictul de munca peste o saptamana.
Mai au o rata la BCR pentru apartament - cumparat prin credit ipotecar cu ipoteca de rangul I in favoarea bancii - de 70 de dolari.
Astfel, profitul net consolidat dupa impozite si plata intereselor minoritare ale grupului BCR a scazut in primul semestru cu 19,5%, la 488,5 milioane de lei, in principal din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, generate de contractia economiei, care a avut un impact negativ major asupra clientilor.
boul de la NN, care scrie scrisori celor carora le administreaza banii, fara sa verifice veridicitatea spuselor lui Predoiu, boul de la BCR Pensii, si Hostiuc, idiotul de la ZF, care pune de la el la postarea individului de la BCR, trebuie sa si-o ia.
Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a castigat anul trecut circa 180.000 de lei de la comisiile de privatizare a BCR si CEC si activitatea la AVAS.
Acesta detine si alte cinci conturi si depozite bancare, dintre care trei sunt deschise in Romania, la BCR, in valoare de 82.00 lei, la CEC, in valoare de 11.664 lei si la Unicredit, in valoare de 9.977 USD.
google-analytics.com